Passie voor wonen en interieur

5 januari 2011 om 00:00 Ondernemend

In 2007 vond de officiële start plaats van E.B. Styling & Interieur. ,,Samen met mijn man heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten van huizen. Met vorig jaar de bouw van ons eigen jaren dertig huis. Helemaal naar eigen idee en ontwerp gebouwd en ingericht. Dit is met recht ons visitekaartje. Onze huisstijl is robuust en stijlvol.” Onder het huis bevindt zich een souterrain waar woonaccessoires, verfstalen, woonboeken en dergelijke staan. Een ideale woonwerkruimte voor Els.

NIJKERK - Haar grote passie is alles wat met wonen en interieur te maken heeft. Els Bakker is al jaren bezig met haar grote hobby: het geven van interieuradviezen, stylen en decoraties maken. Zij is altijd op zoek naar de juiste meubels en bijpassende accessoires voor het interieur. Tevens neemt zij altijd uitgebreid de tijd voor de klanten en levert producten waar zij volledig achter staat.

door Maureen van Goethem

Voor de inrichting van een huis of de bouw ervan komt een hoop kijken. Je moet aan zoveel dingen denken, bijvoorbeeld lichtinval, indeling van ruimtes, comfort en vooral belangrijk is het je thuis voelen in je huis. ,,Ik ga eerst met de klant in gesprek om hun smaak en wensen te leren kennen. Aan de hand daarvan ga ik aan de slag. Dat kan met bestaande meubels zijn of een aanvulling met nieuw. Tevens is het mogelijk met mij mee te gaan naar de showroom van één onze leveranciers om een complete inrichting te kunnen realiseren en ideeën op te doen.”

In principe kunnen zij een woning of bedrijf compleet inrichten. Maar ook is het mogelijk kleine verbouwingen te realiseren. ,,Daarvoor schakel ik mijn man weer in.”

E.B. Styling & Interieur levert behang van onder andere het kwaliteitsmerk Eijffinger, is dealer van Pure & Original, een verf van een kwaliteit die je moet ervaren en het merk Stapelgoed. Stapelgoed is een label dat staat voor: leuke, eigentijdse, stoere en lieve (woon) accessoires. E.B. Styling & Interieur heeft voornamelijk stoere meubels. Maar ook voor verlichting zoals unieke kroonluchters of robuuste schemerlampen zijn klanten bij Els aan het juiste adres. Voor alles zijn er bijpassende accessoires te vinden. ,,Tevens werken wij voor particulieren en bedrijven.”

Openingstijden zijn van vrijdagmiddag van 13.00 uur - 17.00 uur en vrijdagavond van 19.00 uur - 21.00 uur. Wie niet tijdens de openingsuren gelegenheid heeft, kan een afspraak met Els maken.

E.B. Styling & Interieur

Keizersmantel 7, Nijkerk

Tel. 06-12931757

www.ebstyling.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie