Keuze bij Van Daalen Tapijt en Vinyl

5 januari 2011 om 00:00 Ondernemend

Het begon allemaal twee jaar geleden, op een mooie zomerdag. Arjan en David staken de hoofden bij elkaar, om uiteindelijk samen te gaan werken. Langzamerhand werden de zaken geregeld en de inschrijving bij de Kamer van Koophandel volgde. Intussen werden er projecten aanvaard, van kamerbreed tapijt tot laminaat in kantoren.

NIJKERK - De broers Arjan en David van Daalen zijn in februari, dus bijna een jaar geleden, begonnen met het onder eigen naam leggen van vloeren.

door Maureen van Goethem

Bij Van Daalen kunnen klanten kiezen uit vele soorten laminaat, vloerbedekking en vinyl. Daarnaast leveren zij lamellen, jaloezieën, rolgordijnen, paneelgordijnen en vouwgordijnen op maat. ,,Bij ons is er een uitgebreide keuze uit verschillende kwaliteit en prijsklasse van diverse topmerken. Wij hebben van alle leveranciers stalen in huis.” In de wereld van vinyl zijn er vele mogelijkheden. Van effen en strepen tot hout motief in vele kleuren en kwaliteiten voor de woning. Vinyl is comfortabel, gemakkelijk in onderhoud en zeer duurzaam product. Daarnaast is het mogelijk om vinyl geheel los te leggen en daardoor zeer geschikt als verhuisbare vloerbedekking. ,,Met laminaat in verschillende prijsklassen, toplagen en kwaliteiten kunnen wij iedereen van dienst zijn.”

,,De prijzen kunnen wij zo laag houden omdat wij geen showroom hebben. Wij maken namelijk een afspraak bij de klanten thuis. Daar zien we de kleurstalen bij het interieur en kunnen we meteen een passend advies geven. Dat bezoek is geheel vrijblijvend.”

Arjan en David merken regelmatig dat sommige mensen er moeite mee hebben het huis vooraf leeg te halen. Dat nemen zij gewoon uit handen. ,,Wij zijn met z’n tweeën en een dressoir of bank is zo even in een andere ruimte getild. Voor ons een kleine moeite en de klant is ons zo dankbaar.”

Voor de stoffering van een trap is het belangrijk dat de ondergrond goed schoon is en dat er geen uitstekende spijkers of nieten in zitten. Deze voorbereiding is noodzakelijk om het werk van de stoffeerder zo vlot mogelijk te maken. “En natuurlijk kunnen wij dat geheel uit handen nemen. Wij voeren zelfs het oude tapijt af. Dat kost geen cent meer. Wij nemen de stofzuiger ter hand zodat er schoon wordt opgeleverd. De klant heeft er geen omkijken meer naar.”

Van Daalen Tapijt en Vinyl

Tel. 033-8442740

Mob. 06-30915665

www.vandaalentapijtenvinyl.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie