Automat Nijkerk 12,5 jaar

17 november 2010 om 00:00 Ondernemend

Piet de Jong is eigenaar van Automat Nijkerk en wordt achter de schermen bijgestaan door zijn vrouw Ellen. ,,Wij verkopen allerhande auto-onderdelen, accessoires, handgereedschappen, veiligheids- en reinigingsartikelen voor de auto. Daarnaast adviseren wij graag op het uitgebreide aanbod op het gebied van audio, navigatie, techniek en onderhoud. Dat komt omdat wij een eigen werkplaats hebben waar wij de klanten direct kunnen helpen,” aldus De Jong.

NIJKERK - Het bedrijf is in december al 12,5 jaar in Nijkerk actief. Toch kennen veel Nijkerkers het (nog) niet: Automat Nijkerk, speciaalzaak op het gebied van automaterialen en accessoires die zich onder meer onderscheidt doordat de vestiging beschikt over een eigen werkplaats. In deze werkplaats kunnen pas aangeschafte artikelen direct en vakkundig gemonteerd worden. Automat is een coöperatie van 20 zelfstandige ondernemers die producten verkopen op het gebied van autoaccessoires.

door Maureen van Goethem

Wat velen niet weten is dat Automat ook dé leverancier is voor de doe het zelver. Met strakke prijzen voor uitlaten (in- of exclusief montage) remblokken, banden. ,,Ook kunnen wij met onze scherpe uurtarieven onderdelen in onze werkplaats vakkundig monteren’’, voegt De Jong daar aan toe.

Vakkennis

De professionele medewerkers van Automat Nijkerk staan garant voor vakkennis en goede service. Van autoradio tot aan voertuigvolgsystemen. Aangezien de huidige moderne auto’s voorzien zijn van allerlei elektronische en digitale technieken, wordt het steeds lastiger om deze apparatuur veilig te monteren.

Door vakkennis en ervaring kunnen zij u deze lastige klussen uit handen nemen. Zo kunt u zelfs voor een APK, winterbanden en nieuwe remblokken bij Automat terecht. Bijvoorbeeld banden in combinatie met velgen is Automat zeer concurrerend.

Geluidverbetering

Ook voor geluidverbetering in de auto zijn vele dingen te realiseren. ,,Het is best belangrijk naar de kwaliteit van het geluid in de auto te bekijken. Er is zoveel mogelijk bij ons en het loont echt de moeite om ons eens te bezoeken.”

Naast Piet de Jong werken bij Automat Nijkerk momenteel vier werknemers, die dagelijks voor de klant klaarstaan.

Daarnaast zijn er ook twee stagiaires werkzaam omdat Automat Nijkerk een officieel erkend leerbedrijf is. En natuurlijk nodigen zij iedereen graag uit eens een kijkje te komen nemen in de winkel.

uAutomat. is gevestigd aan de Watergoorweg 59a te Nijkerk. Tel. 033-2456677. www.automat.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie