Andy Waayenberg 0-1; Arnand van Norel 0-2; Jan Weijn 1-2

17 november 2010 om 00:00 Voetbal

Het duel tussen Hoevelaken en Harskamp is zaterdag geëindigd in een 1-2 overwinning voor de gasten. Hoevelaken liet hiermee een kans liggen om aansluiting te vinden met de subtop.

Hoevelaken begon sterker en was halverwege de eerste helft dichtbij een voorsprong, maar John Kok schoot naast. In de volgende aanval zette Waayenberg Harskamp op voorsprong: 0-1. Hoevelaken speelde hierna slordig. Na rust zette Hoevelaken aan, maar al snel kreeg Harskamp een strafschop. Van Norel bleef rustig en passeerde doelman Bos: 0-2. Tien minuten later bracht Jan Weijn de spanning terug met de 1-2. Het slotoffensief van Hoevelaken was voorspelbaar, waar Harskamp weinig problemen mee had. In blessuretijd leek Bas Buitink alsnog te scoren, maar keeper Cozijnsen redde de winst voor zijn ploeg. Door het verlies verzuimde Hoevelaken de aansluiting met de subtop te maken.

Zaterdag gaat Hoevelaken op bezoek bij koploper Zeewolde. Een nieuwe kans om de aansluiting te vinden met de top vanaf 14.30 uur.