Ambachtelijke vlaaien bij Bakker Bart

10 november 2010 om 00:00 Ondernemend

Een aantal maanden geleden startte Bakker Bart met het aanbieden van ambachtelijke en dagvers bereide vlaaien. Er zijn maar liefst 45 soorten verkrijgbaar.

NIJKERK - Erwin en Edith van Beem, eigenaars van Bakker Bart Nijkerk, zijn erg blij met de uitbreiding van hun assortiment.

door Maureen van Goethem

Bakker Bart was al langer op zoek naar een uitbreiding van zijn gebaksproducten en heeft dat ongeveer een half jaar geleden inhoud kunnen geven door de overname van de winkels van Supervlaai.

Eigenaar Erwin van Beem is erg te spreken over deze vooruitgang: ,,Het geeft weer iets extra’s aan het vaste assortiment dat wij bieden. We krijgen de vlaaien elke dag vers binnen. Ook via de website van Bakker Bart kunnen de vlaaien besteld worden. Natuurlijk hoeft de klant niet per se een hele vlaai te kopen. We kunnen zelfs een door onszelf geïntroduceerd kwartet van vier verschillende soorten samenstellen. En het in punten snijden doen we ook.’’

Speciaal voor bedrijven is de service in het leven geroepen dat de vlaaien vanaf 7.00 uur ‘s morgens al opgehaald kunnen worden.”

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om gezellig een kopje koffie met bijbehorende punt ter plekke te verorberen. De bestelde vlaaien kunnen ook bezorgd worden. Voor alle mogelijkheden en smaken verwijs ik u naar de website www.bakkerbart.nl

Rudolph van Veen

Meester Patissier Rudolph van Veen, tegenwoordig ook bekend van onder meer het RTL4-televisieprogramma ‘Life4You’, is een samenwerking aangegaan met Bakker Bart. Rudolph wil met deze samenwerking zijn smakelijke creaties toegankelijk maken voor het brede Nederlandse publiek.

Rudolph van Veen zal zich tijdens de samenwerking bezighouden met het vernieuwen van de vlaaien uit het assortiment van Bakker Bart. Daarnaast zal hij ook nieuwe vlaaien ontwikkelen. De eerste nieuwe vlaai die Rudolph van Veen voor Bakker Bart heeft ontwikkeld, is -in overeenstemming met de tijd van het jaar- een Herfstvlaai. Deze vlaai ligt vanaf deze week in de winkel.

Dagelijks vers

Bij Bakker Bart kunnen de klanten zien hoe het brood vers uit de oven komt. Daarom ruikt de winkel zo heerlijk naar vers brood. Ook zijn er steeds nieuwe soorten brood die voor korte of langere tijd in de winkel verkrijgbaar zijn.

uBakker Bart, Singel 18-20, 3861 AE Nijkerk, Telefoon 033-2462320. Website: www.bakkerbart.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie