Ruud Kassenaar 1-0; Bas Buitink 2-0; Michel van de Bunt 3-0; Patrick Kloppenburg 4-0

3 november 2010 om 00:00 Sport

Hoevelaken heeft de competitie prima hervat. DSV’61 werd met 4-0 naar huis gestuurd en Hoevelaken sluit weer aan bij de middenmoot.

Vanaf het beginsignaal trok Hoevelaken ten aanval met veel druk naar voren. DSV’61 had het moeilijk, maar hield een kwartier stand. Toen kopte Kassenaar de verdiende 1-0 binnen. Ook daarna bleef de thuisploeg beter, maar pas vlak voor rust zorgde aanvoerder Buitink voor de 2-0. DSV’61 liet zich niet helemaal wegspelen, maar de keren dat zij gevaarlijk werden stond doelman Mick Bos zijn mannetje.

Na rust werd een aanvallend DSV’61 verwacht, maar Hoevelaken hield de controle. Van de Bunt was binnen tien minuten succesvol met een kopbal. Het duel werd halverwege de tweede helft beslist door Kloppenburg. Hoevelaken won dikverdiend en liet zien dat ze te laag staan op de ranglijst.

Zaterdag volgt een nieuwe test in en tegen Otterlo. Vanaf 15.00 uur strijdt Hoevelaken dan tegen de nummer drie. Lastig, maar zeker niet onmogelijk.