Moderne ‘Mixed Menstore’

29 september 2010 om 00:00 Ondernemend

,,Het is enorm gegroeid doordat er pakweg tien jaar geleden eigenlijk alleen maar klassieke kleding verkrijgbaar was in onze winkel Van den Brandhof Mode. Wij verkochten toen al wel modernere kleding voor de jonge man, maar die afdeling ging zo vlug dat na een paar jaar de winkel al weer te klein werd. Toen hebben we als antwoord daarop een pand in de buurt gezocht waar we de jonge man van dienst konden zijn,” aldus Hans.

NIJKERK - Ruim acht jaar geleden is er bij Van den Brandhof Mannenmode in Nijkerk het één en ander gewijzigd. De meer klassieke afdeling met pantalons, kolberts en maatwerk kostuums van merken zoals Tommy Hilfiger, McGregor en Boss Orange bleef op Singel 1-5 en de jonge mannenmode verhuisde naar een pand verderop en kreeg een eigen naam: Mixed Menstore. Hans van den Brandhof vertelt enthousiast dat de eerste jaren de zaak een behoorlijke groei doormaakte.

door Maureen van Goethem

,,Veertig meter verderop kwam deze ruimte vrij en we zeiden tegen elkaar, dan maken we de zaak ook écht jong en onderscheidend. De andere winkel draait dan gewoon op de ‘oude’ voet verder.”

Goede merken

In de loop der jaren heeft de Mixed Menstore een aantal goede merken in huis gekregen. Merken als Jack & Jones, PME Jeans, Cast Iron, Scotch and Soda en Vanguard. Het merk Jack & Jones is afkomstig uit Denemarken moet het voornamelijk hebben van jeans.

Vanguard kleding daarentegen is een lifestyle label met een bijzondere casual uitstraling in het midden tot hoge segment. Scotch & Soda heeft shirts met prints, eigenwijze overhemden met verschillend verwerkte motieven, zeer goede broeken, sportieve en klassieke jassen en bijpassende accessoires.

De Scotch & Soda herenkleding collectie is geïnspireerd op verschillende street styles uit Amerika, Engeland en Italië. Cast Iron kleding is modieuze jeans en mixt spijkerbroek met vesten en zeer mooi gedetailleerde overhemden. ,,Je ziet ook dat er de laatste jaren meer aandacht aan de herenmode besteed wordt: meer knoopjes en andere details.”

Nu, na vijf jaar, is Mixed Menstore waar het wezen moet: aan de ene kant een verlengstuk van Van den Brandhof Mode, aan de andere kant een winkel met een volledig eigen identiteit. Zij hebben kleding voor de gedistingeerde gentleman die in de juiste kleding naar een belangrijke afspraak moet bij Van den Brandhof, maar zeker voor de jonge man die er hip wil uitzien bij Mixed Menstore. ,,Wij hebben voor iedere man, 30, 40 of 50+, de juiste kleding in huis.”

uMixed Menstore, Singel 16, Nijkerk. Tel. 033-2453138. www.mixedmenstore.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie