Nieuw in Nijkerk: Vakgarage OtoPlus

29 september 2010 om 00:00 Ondernemend

Toen beide heren ongeveer een half jaar geleden hoorden dat Autobedrijf Eijkelboom geen opvolging had, twijfelden zij geen moment. In een gesprek dat volgde met Teun en Greet Eijkelboom was het niet meer te vermijden: die garage gaan wij samen runnen.

NIJKERK - Vrijdag 24 september is Vakgarage OtoPlus geopend voor klanten en belangstellenden. Het bedrijf is door Hans van de Bunt en Reinder Slofstra in mei overgenomen.

door Maureen van Goethem

Hans en Reinder werkten al jaren samen bij verschillende autobedrijven. De samenwerking was uitstekend want naast met elkaar werken konden de heren het ook nog eens goed met elkaar vinden. ,,Ons denktrant is hetzelfde, wij houden van laagdrempeligheid en vinden kwaliteit leveren voor een redelijke prijs erg belangrijk’’, vertelt Hans. Reinder is op het moment van het gesprek een druk met het afleveren van enkele auto’s aan nieuwe rijders.

Reinder houdt zich met name bezig met de in- en verkoop en Hans is de werkplaatsmanager. Jeroen is de monteur. Een klein team dat niet onder doet voor een groot bedrijf.

Gestript

Na de overname, begin mei, is de showroom volledig gestript en weer opgeknapt. De muren werden geschilderd, de ramen vervangen door dubbelglas en stijlen in een lichte kleur geschilderd. Daarnaast werd de vloer, die eerder van beton was, voorzien van grote tegels.

In de showroom is na de verbouwing de receptie gesitueerd. Daar vindt u Cora, de echtgenote van Reinder. Zij bemant de receptie en doet de administratie. Een vast persoonlijk aanspreekpunt. Hans: ,,De klant wordt daardoor altijd zowel telefonisch als persoonlijk te woord gestaan.”

Naast de receptie is een wachtplek gecreëerd. Daar kan de klant de tijd doden en desgewenst gebruikmaken van draadloos internet. ,,Een service van deze tijd’’, aldus Hans.

Naast het dealerschap van Suzuki is het bedrijf met ingang van september jongstleden ook nog eens lid geworden van Vakgarage. Een stichting die zich met name met marketinggerichte zaken bezighoudt. ,,De gedachte sprak ons enorm aan. Vakgarage is de enige formule in Nederland die geheel onafhankelijk van een merk of organisatie opereert.”

In de showroom treft u de nieuwe Suzuki modellen aan zoals de Alto en Swift die een A-label hebben. Zonder wegenbelasting en BPM. Op het buitenterrein staan ongeveer 30 occasions.

uOtoPlus Nijkerk. Edisonstraat 11, Nijkerk. Tel. 033-2451975. www.otoplus.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie