Open dag gezondheidscentrum De Kleijne Veste

22 september 2010 om 00:00 Nieuws

De bouw van ‘de Nije Veste’, het toekomstig gezondheidscentrum aan de Oranjelaan, vordert gestaag: in het voorjaar van 2011 zullen de deuren worden geopend voor alle inwoners van Nijkerk en omgeving. Het biedt dan onderdak aan een groot aantal disciplines uit de Nijkerkse eerstelijns gezondheidszorg. Er is samenwerking gezocht met het Meander Medisch Centrum, zodat laboratorium-, röntgen- of echo-onderzoek en specialistenbezoek straks in Nijkerk kan plaatsvinden.

Kennismaken met fysio-thera-peutisch centrum NIJKERK - Sinds juli 2008 is ‘de Kleijne Veste’ gevestigd aan de Torenstraat 15A in Nijkerk, aanvankelijk als medisch trainingscentrum, inmiddels herkenbaar onder de vlag van gezondheidscentrum ‘de Nije Veste’. Zaterdag 25 september houdt ‘de Kleijne Veste’ een open dag. Tussen 10.00 uur en 14.00 uur kunnen belangstellenden kennismaken met het centrum en de mogelijkheden die het biedt, zowel op sportief als op fysiotherapeutisch gebied.

De beide Nijkerkse fysiotherapiepraktijken ‘Tjoelker’ en ‘Spoorstraat’ zullen gezamenlijk gaan deelnemen aan ‘de Nije Veste’, en hebben hierop vooruitlopend hun krachten gebundeld. Met de vestiging van ‘de Kleijne Veste’ zijn de fysiotherapeutische behandelmogelijkheden toegenomen, en kan aandacht besteed worden aan gezondheid en preventieve training van chronische ziekten als suikerziekte, hart- en vaatziekten en longziekten.

Maar ‘de Kleijne Veste’ richt zich niet alleen op ‘patiënten’: iedereen die, om welke reden dan ook, wil werken aan een betere gezondheid, kan er terecht. Hoofdthema van ‘de Nije Veste’ is: ‘Sport en bewegen in relatie tot gezondheid’.

Open dag

‘De Kleijne Veste’ nodigt u uit een kijkje te komen nemen. Belangstellenden kunnen op de open dag gratis en geheel vrijblijvend een fitheidstest ondergaan, en ontvangen een individueel beweegadvies.

uGezondheidscentrum ‘De Kleijne Veste’, Torenstraat 15A, 3861 BT, Nijkerk, 033 2585632, dekleijneveste@hetnet.nl, www.dekleijneveste.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie