Shoeby Nijkerk in andere handen

22 september 2010 om 00:00 Ondernemend

Dat is nu ruim anderhalf jaar geleden. ,,Ik dacht ook ooit wel aan een tweede vestiging, maar verwachtte niet dat ik die kans al zo snel zou krijgen. Als ik ooit een tweede vestiging zou willen, dan zou het die in Nijkerk zijn. En die heb ik ook met beide handen aangegrepen.”

NIJKERK - Shoeby Nijkerk is overgenomen door Linda van Dieten, die in Baarn ook al een franchisewinkel bezit. De vorige eigenaars hebben een nieuwe uitdaging gevonden en droegen de zaak recent over. Linda is al jaren werkzaam in de kleding en na eerst shopmanager geweest te zijn is zij nu eigenaar van twee winkels van Shoeby. Zij kreeg de mogelijkheid om de winkel in Baarn over te nemen en zij greep die kans direct.

door Maureen van Goethem

Het is wel makkelijk voor de klanten dat Linda beide filialen in bezit heeft. Even een telefoontje naar de andere vestiging en ze weet of een bepaald artikel in de gewenste maat nog aanwezig is. Dan is het artikel ook snel in handen van de klant. Ook wat betreft de personeelsplanning is alles goed geregeld. ,,We hebben nu een heel erg leuk team met meiden.”

Daarnaast probeert Linda in de winkel een gezellige sfeer te creëren door het aanbieden van een kopje koffie of thee. ,,Het is heel gezellig wanneer bijvoorbeeld een vrouw met haar partner binnenloopt om even rond te kijken en de partner even rustig kan zitten. Dan duurt het wachten minder lang, ook wanneer je totaal geen zin in winkelen hebt.”

Shoeby is eigentijds, herkenbaar en heeft een duidelijke eigen identiteit. Niet voor niets is Shoeby Franchise al meer dan 20 jaar succesvol actief in de modebranche. ,,We combineren sterke basics met snel wisselende nieuwe collecties,” aldus Linda van Dieten. ,,De formules Shoeby Fashion en Jilly & Mitch bieden collecties voor dames, heren en kids.”

Sterke punt

Volgens Linda heeft Shoeby als sterke punt de kwaliteit tegen een redelijke prijs. Er wordt gewerkt onder aansturing van het hoofdkantoor van Shoeby die ook de reclames verzorgt voor zowel op televisie, in folders als op internet. ,,Daarnaast weten we waar we over praten en de klanten voelen zich thuis bij ons.”

Met de Shoeby Savers Card spaar je niet alleen punten bij al je aankopen voor fashion cheques, maar ontvang je ook regelmatig post. Daarbij wordt je als eerste op de hoogte gebracht van de laatste trends, collecties en aantrekkelijk aanbiedingen. Ook krijg je toegang tot speciale koopavonden.

uShoeby Nijkerk. Brede Beek 20, Nijkerk. Meer informatie: www.shoebyfashion.nl/winkels/77/nijkerk/

advertentie
advertentie