Viswinkel Wal-Vis bestaat 10 jaar

22 september 2010 om 00:00 Ondernemend

Niet alleen de particulier kan er een lekker visje eten, maar ook de zakelijke klant heeft Wal-Vis al gevonden.

NIJKERK - Walter van de Groep zit al sinds zijn jeugd in de vis. Tien jaar geleden is hij met zijn kiosk, zoals hij dat zelf noemt, achter de Jumbo supermarkt aan de Torenstraat begonnen. door Maureen van Goethem

Walter bouwde de eenvoudige viswinkel op tot een vishandel met een zeer breed assortiment produkten van topkwaliteit. ,,Daarnaast cateren wij ieder feest met creatief opgemaakte visschotels. Ook op locatie hebben wij zo onze mogelijkheden. Zo kan de klant kiezen uit bijvoorbeeld een Oester Party, Haring Party, bakken op locatie of paling/zalm roken.”

Groot assortiment

En natuurlijk heeft Walter, wat een visspecialist behoort te hebben, een uitgebreid assortiment van bijvoorbeeld verse vissoorten en schaal- en schelpdieren, vers gebakken vis , sushi, belegde broodjes en visschotels. In de kiosk kan mengenieten van een heerlijk vers stuk gebakken vis of een broodje met bijvoorbeeld tonijn, zalm of paling. Natuurlijk kunt u ook uw vis lekker mee naar huis om een maaltijd van te maken.

Zelfs voor relatiegeschenken is de klandizie bij Wal-Vis aan het juiste adres. Wanneer u een feestje ter gelegenheid van uw verjaardag of bedrijf heeft, de hapjesschotels of visschotels zijn al vanaf vier personen te bestellen.

Luxe visschotels

Wal-Vis is gespecialiseerd in verrassend luxe visschotels. Van feestsalade tot hapjesschotel, of van gourmet tot haringschotels. Alles is van te voren te bestellen.

Daarnaast heeft Wal-Vis elke week spetterende aanbiedingen. ,,Die staan ook altijd keurig netjes vermeld op de website.”

Walter kent de eigenschappen van iedere vissoort die in de winkel wordt verkocht. Ook kan hij u bijstaan in bereidingstips, recepten, serveertips en de keuze van uw wijn of andere alcoholische versnapering bij uw visgerecht. Daarnaast biedt de website een link waar u de heerlijkste visrecepten kunt vergaren.

Ter gelegenheid van het jubileum heeft Wal-Vis een kleurplaat uitgedeeld aan vele kinderen. ,,Vergeet deze niet in te leveren, want na 25 september vis je achter het net,” knipoogt Walter. Het eten van vis is een lekkere en gezonde keuze. Immers, van vis krijg je nooit genoeg!

u Wal-vis is gevestigd aan de Torenstraat 4a, Nijkerk. Tel. 2459605 of 06-53807399. Meer informatie op de website: www.wal-vis.nl

advertentie
advertentie