Nieuwe supermarkt in Paasbos

15 september 2010 om 00:00 Voorpagina

De ondernemers in het winkelcentrum werden door hun klanten bestookt met vragen over de toekomst van het winkelcentrum in Paasbos, nadat twee weken geleden bekend werd dat Super de Boer-ondernemer Rob Veltink gaat vertrekken. Veltink gaat leiding geven aan een Jumbo-vestiging aan de Torenstraat.

Parkeerterrein Paasbos wordt vernieuwd NIJKERK - Niet alleen de ondernemers in winkelcentrum Paasbos, maar ook de eigenaar van de winkelpanden, projectontwikkelaar Aprisco, benadrukken dat er weer een supermarkt in het winkelcentrum zal komen na het vertrek van Super de Boer in het komende najaar.

door Henk Brinkman

Drogist Bert Engel: ,,Veel klanten zijn bang dat er hier geen supermarkt meer komt. En eerlijk gezegd maakten wij ons ook wel een beetje zorgen. Maar in onze gesprekken met de eigenaar van het winkelcentrum, Aprisco, is ons duidelijk geworden dat ook Aprisco belang hecht aan de komst van een nieuwe supermarkt. Dat heeft een functionaris van Aprisco ook onder de aandacht gebracht van Jumbo. Aprisco zet er zware druk op bij Jumbo en daar heeft men dat goed begrepen.”

Engel hecht er, evenals de andere ondernemers in Paasbos, Sweitze Langras van de videotheek en Richard van de Veen van Cafetaria Paasbos, groot belang aan dat er weer een gewone supermarkt komt. Engel: ,,De mensen moeten van 8 uur ‘s morgens tot 8 uur ‘s avonds voor alle boodschappen hier terecht kunnen.” De drie worden ondersteund door de andere ondernemers in het centrum.

Engel merkt verder op: ,,Aprisco heeft er ook belang bij. Zij hebben pas geinvesteerd in een nieuw dak en binnenkort gaat het parkeerterrein op de schop. Het ziet er straks prachtig uit.”

Jumbo is in onderhandeling met een aantal supermarktketens, maar wil geen mededelingen doen welke dat zijn. Binnenkort wordt meer duidelijkheid verwacht.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie