Marco van der Heide 0-1; Albert van Nijhuis 1-1; Yassine Assa 1-2

15 september 2010 om 00:00 Sport

NIJKERK - Na de tegenvallende seizoensstart wilde Sparta Nijkerk thuis tegen Flevo Boys Emmeloord winnen. Ze kwamen bedrogen uit, want de gasten wisten in de slotfase de volle winst te ‘stelen’.

Sparta startte sterk met enkele goede mogelijkheden, maar de kansen waren echter niet besteed aan de oranjehemden. Vlak voor rust ontbrak de rugdekking kon Marco van der Heide alleen door richting Sven Onland. Hij bracht de gasten aan leiding: 0-1. Even later schoot Karim Elkaddouri vanaf drie meter voor open doel over.

Ook in de tweede helft ging Sparta Nijkerk door met het missen van kansen. Het spel was redelijk en een kwartier volgde de beloning. Van Nijhuis benutte een strafschop: 1-1. In de slotfase ging het alsnog mis en bleven de Nijkerkers weer met lege handen achter.

Het positieve van zaterdag was dat Sparta de bovenliggende partij was en veel kansen kreeg, maar er moet dan wel gescoord worden om punten te halen. Komende zaterdag volgt een nieuwe kans voor Sparta vanaf 14.30 uur in het uitduel tegen HHC Hardenberg.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie