NIJKERK - NSC heeft ook zijn tweede wedstrijd in de Hoofdklasse gelijk gespeeld. In Leerdam kwamen zowel LRC als NSC niet tot scoren: 0-0

15 september 2010 om 00:00 Sport

Het was zeker geen goede wedstrijd tussen LRC en NSC, maar het bleef spannend tot de allerlaatste seconde. Het aanvallende spel van beide ploegen was pover om aanspraak te kunnen maken op een treffer, maar toch waren er gevaarlijke momenten. Waar NSC zich vooral richtte op de snelle counter, was LRC vooral gevaarlijk bij spelhervattingen.

Na rust moest NSC noodgedwongen door blessures wat omzettingen doen, wat leidde tot een licht overwicht van LRC. De Nijkerkse defensie bleef echter toch vrij makkelijk overeind en zo eindigde het treffen tussen LRC en NSC in 0-0. Een punt in een uitduel bij een ‘ervaren’ Hoofdklasseploeg als LRC is een goed resultaat voor debutant NSC, dat nu twee punten heeft na twee duels.

Zaterdag tegen Nieuw-Lekkerland op de eigen Burcht moet het er dan maar van komen voor NSC: de eerste winst. Twee gelijke spelen is aardig, maar levert eigenlijk te weinig punten op. Winst is dus welkom zaterdag vanaf 14.30 uur als NSC strijdt tegen Nieuw-Lekkerland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie