Afbouw en Montage-Service Van Soeren

8 september 2010 om 00:00 Ondernemend

Henk van Soeren heeft na zijn middelbare school de LTS Bouwtechnische opleiding gevolgd. Na zijn schooltijd kwam Henk na het zien van een advertentie bij een keukenbedrijf in Doorn terecht. Daar heeft hij het vak geleerd. Niet lang daarna ging hij in de systeemplafonds.

HOEVELAKEN - Net voor de zomervakantie is Hoevelaker Henk van Soeren gestart met Afbouw en Montage-Service Van Soeren. Voor montage van keukens, badkamers en klein onderhoud. Henk vindt vooral de persoonlijke benadering erg belangrijk. Hij zag het wel zitten om deze richting in de slaan, vooral omdat je met je handen kon werken. Zo’n type is Henk wel.

door Maureen van Goethem

Met tussenkomst van de dienstplicht verruilde hij zijn werkterrein al gauw voor het plaatsen van keukens bij diverse bedrijven in de regio, daar voelde hij zich lekker in.

Toen het laatste bedrijf waar hij werkte failliet ging, kreeg hij de keuze om een nieuwe baan te zoeken of voor zichzelf verder te gaan. ,,Die keuze heb ik toen gemaakt. Samen met mijn broers ging ik verder. Wij gingen showrooms, beurspleinen en dergelijke met complete keukens inrichten. Maar ook voor de particuliere klant was ik driftig bezig, hetzij met het zetten van nieuwe keukens of installatie van inbouwapparatuur.”

Henk is al enige jaren verder wanneer hij het idee krijgt iets totaal anders te willen gaan doen. “Ik dacht dat kantoorwerk in dezelfde sector wel leuk zou zijn, gewoon voor de afwisseling, maar dat viel tegen.”

Kriebelen

Het begon vorig jaar weer te kriebelen en net voor de zomervakantie heeft Henk de stap genomen weer voor zichzelf te beginnen. ,,Het verbouwen tot iets prachtig nieuws. Wanneer een klant belt kan ik ze eerst van advies voorzien. Wat kan wel, wat kan niet.”

Voor een totaal nieuwe keuken, badkamer of renovatie hiervan, dat maakt niet uit. Tegels selecteren, verf erbij kiezen, materialen uitzoeken. ,,Ik sta garant voor deugdelijke montage en installatie. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg, want niets geeft zo veel voldoening als een klant waar je tevreden de deur uitgaat.” En dat is altijd prachtig nieuws.

,,Ik maak geheel vrijblijvend een offerte, dit aan de hand van een correcte bouwtekening, of kom ter plaatse inmeten. Natuurlijk kom ik graag bij u langs voor informatie en een gedegen advies over de bijna onbegrensde mogelijkheden.”

u Afbouw en Montage-Service Van Soeren, Julianalaan 23, Hoevelaken. Tel. 06 - 514 42 832

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie