Jelle Groosjohan 1-0; Gerrit Bruinewoud 1-1

8 september 2010 om 00:00 Sport

sc Hoevelaken is zaterdag de competitie met een 1-1 gelijkspel tegen Hulshorst gestart met de competitie. Daarmee deed de ploeg zich tekort, want Hoevelaken was de hele wedstrijd de betere.

Vanaf het begin nam Hoevelaken het initiatief, wat bekroond werd met een prachtig doelpunt van Jelle Groosjohan. Daarna vergat Hoevelaken afstand te nemen en op slag van rust kregen ze de rekening gepresenteerd met de gelijkmaker. Na rust kon Hoevelaken opnieuw beginnen en weer waren er genoeg kansen onder andere voor Ruud Kassenaar, Raymond Buijs en invaller Jan Weijn. Alleen Kassenaar wist het net te vinden, maar werd teruggefloten vanwege buitenspel. Om te winnen moet je scoren en dat vergaten de roodwitten. Hoevelaken speelde al met al een goed duel, maar verspeelde toch twee punten tegen Hulshorst.

Zaterdag gaat Hoevelaken op bezoek bij BAS. Hoevelaken wil graag bovenin meedoen dit seizoen en daarom zullen ze ook in de polder op zoek gaan naar de winst. Dan zullen ze wel doeltreffend moeten zijn in Biddinghuizen vanaf het beginsignaal om 14.30 uur.