Visser Automotive
Visser Automotive Stijn Peperkamp

Visser Automotive ontvangt klanten in vernieuwde showroom met LED verlichting

10 december 2020 om 14:15 Lokaal Deel je nieuws

Visser Automotive heeft afgelopen juni LED verlichting laten plaatsen. De Peugeot dealer in Nijkerk heeft verschillende ruimtes laten omtunen. Hiermee gaat het bedrijf veel besparen op de energierekening en daarnaast bijdragen aan een beter milieu door het plaatsen van duurzame LED lampen. 

Visser Automotive heeft een dealerschap met het automerk Peugeot en behoort tot de Emil Frey Groep. Het bedrijf was toe aan nieuwe verlichting en is door collega-bedrijven bij LED leverancier Saled terechtgekomen.

Een energiebesparing van 54%

Met de nieuwe verlichting gaat Visser Automotive enorm veel besparen op de energierekening, namelijk 54%. Daarnaast neemt de uitstoot van CO2 en zwavel af met respectievelijk 5045 kilogram en 3788 gram per jaar. Daarmee komt de terugverdientijd op minder dan 3.2 jaar. Hans Kwakkelaar, vestigingsmanager bij Visser Automotive, is zeer te spreken over de nieuwe verlichting van Saled: “Het is zeer mooi licht en geeft een frisse uitstraling. Daarnaast start de verlichting snel op en veroorzaakt het geen overbodige warmte meer.” 

Met Retrofit wordt kapitaalvernietiging tegengegaan

Er is nieuwe verlichting geplaatst in de showroom, receptie en het kantoor. Voor de showroom is er gekozen om retrofit toe te passen. Hiermee blijft het armatuur behouden en wordt alleen de verlichting vervangen. Bovendien gaat het bedrijf besparen op de vervangingskosten en draagt het bedrijf bij aan een beter milieu. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie