Afbeelding
LekkerNijkerk

Bijzondere kerstkaartenactie in het centrum van Nijkerk

10 december 2020 om 13:38 Maatschappelijk

NIJKERK LekkerNijkerk houdt in samenwerking met Sigma en de Nijkerkse Ondernemersvereniging (NOV) een bijzondere kerstkaartenactie zaterdag en zondag 12 en 13 december. Bezoekers van de binnenstad ontvangen dit weekeinde een kerstkaart waar ze een hoopvolle kerstwens op kunnen schrijven voor iemand anders. Deze kerstkaarten worden bezorgd bij mensen in de gemeente Nijkerk die een extra steuntje kunnen gebruiken tijdens de feestdagen. 

Stichting Citymarketing Nijkerk, bekend als LekkerNijkerk, heeft in samenwerking met NOV Nijkerkse kerstkaarten laten maken. Hierop schittert de mooiste toren van Nederland in de sneeuw. Bezoekers van de binnenstad ontvangen op vrijdag 11 en zaterdag 12 december een gratis kerstkaart. Als ze dit willen, kunnen ze hier een hoopvolle kerstwens voor een andere inwoner uit de gemeente op schrijven en deze kaart inleveren bij een van de twee LekkerNijkerk kerstbomen. 

Leerlingen van het Corlaer College die samen met Sigma strijden tegen eenzaamheid, nemen de kaarten dit weekend in ontvangst. Kerstkaarten kunnen tot en met zondag 13 december ook bij de brievenbus van de bibliotheek worden ingeleverd. Sigma bezorgt de kaarten bij mensen die een extra steuntje kunnen gebruiken tijdens de feestdagen.

Citymarketeer Iris Lengkeek is enthousiast over de actie: ,,LekkerNijkerk heeft twee mooie verlichte kerstbomen laten plaatsen in het centrum. Nu het Winterlichtfestival dit jaar niet door kon gaan, zochten we naar een andere manier om (letterlijk) verlichting te brengen. Sigma strijdt tegen eenzaamheid in de gemeente Nijkerk, daarom hebben we samen met hen deze actie opgezet. Met hulp van de NOV hebben we de kerstkaarten bij de winkeliers gebracht. Zo hebben de Nijkerkse winkeliers deze tijd iets extra’s om mee te geven aan de klanten en worden er hopelijk nog meer eenzame mensen in de gemeente opgevrolijkt met een kerstkaart.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie