Afbeelding
McDonald's Nijkerk

McDonald’s Nijkerk trakteert op speciale verwendag

9 december 2020 om 14:00 Zakelijk

NIJKERK Het is alweer december en voor velen zijn het nu al de donkere dagen voor Kerst. Om de saamhorigheid en liefde wat extra onder de aandacht te brengen in deze periode heeft McDonald’s Nijkerk iets leuks (en lekkers) bedacht. Wie in de maand december een bestelling plaatst bij McDonald’s Nijkerk maakt kans om iemand uit zijn of haar omgeving een verwendag te bezorgen.

,,Iemand die het momenteel bijvoorbeeld zwaar(der) heeft of iemand die het volgens jou echt verdient om eens flink in de watten gelegd te worden”, legt Franchisenemer Rogier Pull uit. Het verwenpakket bestaat uit een Wellness Special dag bij de Zwaluwhoeve (2 personen), twee speciale McDonald’s badhanddoeken, het Rituals Rebalancing Ceremony Giftset XL en een Booking.com cadeaukaart ter waarde van 100 euro. 

Hoe werkt het? 
Bij je bestelling krijg je een flyer mee met daarop een QR-code die je vervolgens met je mobiele telefoon kunt scannen. Wanneer je via de QR-code naar de juiste pagina bent doorverwezen kun je een formulier invullen. Druk vervolgens op de verzendbutton en je krijgt direct een bevestiging van deelname in je eigen mailbox. In de eerste week van januari kiest McDonald’s de winnaar die persoonlijk benaderd gaat worden. De actieperiode loopt tot en met donderdag 31 december 2020 en is alléén geldig bij McDonald’s restaurants Nijkerk, maar ook Ermelo en Harderwijk.

De contactloze McDrive’s in Nijkerk, Ermelo en Harderwijk zijn de komende periode dagelijks geopend vanaf 09.00 uur. Binnen in het restaurant kunnen klanten ook een zogeheten ‘Take-Out’ bestelling plaatsen, bij een coronaproof kiosk. 

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie