Afbeelding
BDUmedia

Vleeschhouwerij Nijkerk zoekt tijdelijk onderkomen bij bakkerij

5 december 2020 om 17:45 Zakelijk

NIJKERK Dennie van de Bovenkamp is blij met de handtekeningen die gezet zijn onder de overeenkomst met de woningstichting Nijkerk. Op de huidige locatie van Vleeschhouwerij Nijkerk wordt een appartementencomplex met daaronder een winkel gerealiseerd. Gedurende de sloop- en bouwperiode is Vleeschhouwerij Nijkerk te vinden in het pand van bakkerij Van Looijengoed aan de Torenstraat 10  (achterzijde).

,,Het is fijn voor onze klanten dat we op een korte loopafstand van de huidige winkel een tijdelijke plek hebben gevonden. En wanneer de nieuwbouw klaar is, we verwachten binnen drie jaar, verhuizen we weer terug naar onze vertrouwde plek”, vertelt Van de Bovenkamp. De slagerij is al meer dan twintig jaar op deze plek gevestigd en voor veel Nijkerkers een vertrouwd adres.De afgelopen drie jaar waren intensief om tot deze overeenkomst te komen. Van de Bovenkamp vindt het prettig dat hij nu duidelijkheid kan geven aan de klanten. ,,Het is uiteindelijk rond en we zijn tevreden met de toekomstplannen zoals die er nu liggen. We hebben altijd de wens gehad om als versondernemers bij elkaar te kunnen zitten en op deze manier is dat nu mogelijk. Jan-Willem van Koot en bakkerij Van Looijengoed hebben meegewerkt om tot deze tijdelijke oplossing te komen en dat waardeer ik enorm.”

Op dit moment wordt er gekeken welke aanpassingen er moeten gebeuren aan het pand van de bakkerij. In januari wordt gestart met de verbouw van de noodwinkel tot een volwaardige slagerij. ,,We verwachten in juni of juli 2021 te kunnen openen. Tot die tijd zijn we uiteraard te vinden op ons huidige adres aan de Torenstraat 6”. Voor de klanten zal de verhuizing bijna ongemerkt gaan verlopen, verwacht Van de Bovenkamp. ,,Misschien dat we enkele dagen moeten sluiten om de zwaardere machines over te kunnen brengen, maar dat wordt vroegtijdig bekend gemaakt”. 

Wanneer Vleeschhouwerij Nijkerk op de nieuwe tijdelijke locatie opent, wordt dat gevierd met een feestweek. ,,Dan hebben we mooie openingsacties en aanbiedingen”, belooft Van de Bovenkamp. Vleeschhouwerij Nijkerk is gestart door zijn inmiddels overleden vader Jan. Dennie van de Bovenkamp ging al op jonge leeftijd mee naar de slagerij en is er zo verder ingerold. Met zijn vaste team bestaande uit Jos, Lydia, Dyana, Britt en Celine staat Vleeschhouwerij Nijkerk als een huis.,,We hebben zeker oog voor vernieuwing, dus regelmatig ontwikkelen we nieuwe vleesspecialiteiten. Op dit moment zijn we bezig met ons kerstassortiment. Het is overigens ook mogelijk om online vlees te bestellen bij ons. Je kunt dan kiezen voor ophalen of laten bezorgen”.

advertentie
advertentie