Afbeelding
Hartje Hoevelaken

Hartje Hoevelaken houdt de Najaarsactie ‘coronaproof’

25 november 2020 om 12:13 Economie

HOEVELAKEN De jaarlijkse Najaarsactie in het centrum van Hoevelaken gaat weer van start. Maar zoals alles anders dan anders is dit jaar, heeft ook de najaarsactie een andere insteek gekregen. Wie in Hartje Hoevelaken komt winkelen, kan nu meedoen aan een kraskaartenactie waarmee in totaal vijfhonderd tegoedbonnen ter waarde van 10 euro te winnen zijn.

Vanwege de coronamaatregelen hebben de bekende spaarkaarten, plaats gemaakt voor een nieuwe ludieke actie. ,,Juist in deze tijd is het belangrijker dan ooit dat de consument de lokale ondernemers steunt”, schrijft de winkeliersvereniging. De ondernemers van Hartje Hoevelaken belonen de klant hiervoor met een kraskaartenactie waar vijfhonderd tegoedbonnen worden uitgedeeld. 

Bij elke besteding van 10 euro ontvangt de klant een kraslot. Een winnend lot geldt als tegoedbon ter waarde van 10 euro Deze kan tot en met 31 januari naar keuze worden uitgeven bij alle deelnemende winkels van Hartje Hoevelaken, die te herkennen zijn aan de poster op de winkelruit.

,,Het was best even zoeken naar een passende oplossing”, geeft Nicolette de Groot van Duo Duo Fashion en organisator van de Kraskaartenactie uit. ,,Maar we zijn blij dat we onze succesvolle Najaarsactie dit jaar op deze manier toch door kunnen laten gaan. Zo kunnen we toch weer een heleboel bewoners en bezoekers van Hartje Hoevelaken blij maken deze feestdagen.”

De actie loopt tot uiterlijk tot donderdag 31 januari.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie