Roland Hartkamp bij het bord langs de snelweg A1 dat de komst van Hubo Hoevelaken aankondigt.
Roland Hartkamp bij het bord langs de snelweg A1 dat de komst van Hubo Hoevelaken aankondigt. Foto: Hubo

Bouwmarkt Hubo opent vestiging in Hoevelaken

24 november 2020 om 07:23 Zakelijk

HOEVELAKEN Eigenaar Roland Hartkamp van bouwmarkt Hubo XL in Voorthuizen verwacht in april volgend jaar een tweede vestiging in Hoevelaken te openen. 

Op bedrijventerrein De Horstbeek is momenteel een pand in aanbouw, langs de A1 en naast sanitairwinkel De Eerste Kamer. ,,Er komen twee verdiepingen, met plek voor Hubo Hoevelaken op de begane grond’’, zegt Hartkamp. De nieuwe bouwmarkt wordt met een vloeroppervlak van circa duizend vierkante meter net zo groot als de Hubo XL aan de Verbindingsweg in Voorthuizen. 

INTERIEUR Bijzonder is dat de Hubo aan De Wel in Hoevelaken een Homed krijgt, een ,,shop-in-shop met totaaloplossingen voor ieder interieur’’. ,,Een mooie uitbreiding van ons maatwerkprogramma, naast de totaaloplossing voor iedere klus’’, meldt de Hubo-website.

Hartkamp onderschrijft dat. ,,We hebben in Voorthuizen ongeveer hetzelfde assortiment, ook op interieurgebied, maar niet in een aparte Homed-shop, dat krijgen we daar dus wel. In Hoevelaken is trouwens ook het hoofdkantoor gevestigd. De nieuwe Hubo wordt daarom zeker een paradepaardje.’’

SLUIT PERFECT AAN De ondernemer zegt dat hij al een paar jaar bezig is met een vestiging in Hoevelaken. ,,De vorige Hubo is een jaar of vijf terug gesloten en Hoevelaken sluit perfect aan op het verzorgingsgebied van Hubo XL in Voorthuizen. Ik ben heel blij met de prachtige plek. Met deze tweede vestiging kunnen we trouwens ook extra mensen gebruiken. Mocht iemand belangstelling hebben, dan hoor ik dat graag.’’

advertentie
advertentie