Afbeelding
ARJEN GERRITSMA

Glazen Thuis lanceert nieuwe website

21 november 2020 om 14:39 Activiteiten

NIJKERK De Glazen Thuis crew lanceerde zaterdag de nieuwe website www.glazenthuis.nl. Op de nieuwe website is alle informatie over Glazen Thuis te vinden, zoals de programmering, maar ook voor welke goede doelen dit jaar geld wordt ingezameld. 

De Glazen Thuis crew wil van 14 tot en met 19 december zoveel mogelijk mensen in de gemeente Nijkerk blij maken met aandacht en attenties. Mensen, gezinnen of ondernemers die op de een of andere manier geraakt zijn door corona kunnen worden genomineerd. Glazen Thuis gaat dan proberen te zorgen voor een glimlach op hun gezicht. Om dit te realiseren wordt er geshopt bij ondernemers in de gemeente Nijkerk, waaronder met name de horeca.

NOMINEREN Iedereen in de gemeente Nijkerk kan iemand die geraakt is door corona nomineren. De organisatie geeft een aantal voorbeelden op de website. Bijvoorbeeld de helden in de zorg, door corona geraakte ondernemers, eenzame ouderen, mensen die ziek zijn geweest of hun baan hebben verloren of dat ene bruidspaar dat de grote dag al meerdere keren uit heeft moeten stellen. Op de website schrijft de organisatie: ,,Wij gaan het virus niet verslaan en we kunnen alle problemen niet voor iedereen oplossen. We kunnen wel zorgen voor positiviteit, goede energie en kleine lichtpuntjes.”

SPONSORS Het logo van Glazen Thuis is ontworpen door Richard Gerritse van reclameAPK (www.reclameAPK.nl) en de website is ontworpen en gebouwd door Yelloweb (www.yelloweb.nl). Beide bedrijven boden aan om te sponsoren, direct nadat de plannen voor de actieweek online verschenen. De Glazen Huys crew is bezig met het werven van meer sponsors en hiervoor zijn verschillende sponsorpakketten samengesteld. De pakketten zijn ook te vinden op www.glazenthuis.nl

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie