'We hopen hiermee letterlijk wat verlichting te brengen in deze gekke tijden.'
'We hopen hiermee letterlijk wat verlichting te brengen in deze gekke tijden.' Henry Hamstra

Lekker Nijkerk laat de binnenstad schitteren

19 november 2020 om 12:59 Overig

NIJKERK Om juist in deze tijd ‘verlichting’ te brengen, heeft Stichting Citymarketing Nijkerk twee grote kerstbomen laten plaatsen op het Plein en het Molenplein. De lichten in de kerstbomen van maar liefst zeven meter hoog, werden woensdagavond voor het eerst aangedaan door wethouder Mariëlle Broekman.

Stichting Citymarketing Nijkerk heeft twee enorme kerstbomen op het Plein en het Molenplein laten plaatsen. Dit gebeurde afgelopen woensdagavond. Henry Hamstra vertelt: ,,Namens LekkerNijkerk wilden we in deze tijd iets leuks betekenen voor de inwoners van de gemeente Nijkerk. We kunnen weinig organiseren, maar we kunnen wél zorgen voor een sfeervol centrum. Daarom hebben we op twee pleinen deze prachtige verlichte kerstbomen laten plaatsen. We hopen hiermee letterlijk wat verlichting te brengen in deze gekke tijden.”

De bomen werden voor het eerst verlicht door wethouder Mariëlle Broekman. Broekman: ,,Fijn dat we ook dit jaar weer extra sfeer en gezelligheid hebben in ons mooie centrum. Ik hoop dat veel mensen ervan komen genieten!”

Er zullen verschillende leuke acties worden georganiseerd rondom de boom. Meer hiervoor via de website, Facebook en Instagram.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie