Afbeelding
Aalt Guliker

Gluren bij de Buren krijgt outdoor editie volgend jaar

13 november 2020 om 07:05 Muziek

NIJKERK De organisatie van Gluren bij de Buren kondigt een outdoor-editie aan voor volgend jaar. In verband met het coronavirus is een aangepaste vorm bedacht en vindt het muzikale evenement plaats op zondagmiddag 30 mei 2021. 

Vanwege het coronavirus verschuift het evenement van februari 2021 naar mei. Het wordt een buiten-editie, met optredens buitenshuis bij inwoners, in hun tuin of bijvoorbeeld onder de veranda. Vanaf februari kunnen artiesten en mensen die hun tuin willen openstellen voor publiek zich opgeven. 

ORGANISATIE Behalve de datum en de nieuwe vorm van Gluren bij de Buren, verandert er nog iets. De Bühne (voorheen Kultlab) neemt de organisatie van het evenement over. ,,Drie jaar hebben we hen geholpen om Gluren bij de Buren te introduceren in Nijkerk, Nijkerkerveen, Appel en Hoevelaken”, laat het huidige team weten. ,,Het komend jaar pakken ze het zelfstandig op. Nu het organiseren van evenementen ingewikkelder is geworden, lijkt het een logisch moment om deze stap te nemen. Wij hebben alle vertrouwen in De Bühne.”

advertentie
advertentie