De rodeloper is uitgerold om de kinderen welkom te heten Bij het kinderdagverblijf
De rodeloper is uitgerold om de kinderen welkom te heten Bij het kinderdagverblijf L Wingelaar

Kinderdagverbkijf Bij Boer Dolf is open!

9 november 2020 om 16:25 Overig Deel je nieuws

Maandag 2 november was het eindelijk zover dat KInderdagverblijf Bij boer Dolf haar deuren heeft geopend. Met vlaggetjes, ballonnen, een spandoek en een rode loper werde de kinderen onthaald voor hun eerste dag op het kinderdagverblijf.

Algauw waren de kinderen aan het spelen met al het speelgoed. Nadat ze samen fruit hadden gegeten werden de jassen en laarzen aangedaan om het buitenterrein te verkennen. Er werd volop gefietst, geklommen en op de zandhoop gespeeld.

Jammergenoeg staan de koeien nu de winter voor de deurstaat, weer op stal. Maar samen met Boer Dolf  werd er een bezoekje gebracht aan de klafjes en de koeien in de stal. Spannend en reuze interessant.

Bij Boer Dolf is een kleinschalig kinderdagverblijf in het unieke buitengebied aan de rand van NIjkerk.

Voor de twee eigenaren Teuny Lozeman ( de boerin) en Linda Kamphuis-Wingelaar is er met het opzetten van dit kinderdagverblijf een droom werkelijkheid geworden. Bij Boer Dolf wil een plek zijn waar het draait om omtntmoeten,waar we in verbinding zijn met elkaar, de boerderij en de natuur. In de natuur zijn heeft veel voordelen voor het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Buiten kunnen kinderen aanwezig zijn met hoofd hart en handen wat zorgt voor betekenisvol leren door te rvaren met je hele lijf en alle zintuigen

Een deel van het omheinde buitenterrein, grenzen aan het erf en de weilanden.
Een stukje wandelen over het koe-pad.
advertentie
advertentie