Afbeelding
Donkersgoed Multimedia

Politie heeft nog veel vragen na aantreffen dode vrouw Brücknerlaantje

4 november 2020 om 13:21 Misdaad

NIJKERK De politie is een onderzoek gestart naar het overlijden van een vrouw in een woning aan het Brücknerlaantje in Nijkerk op dinsdag 3 november. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld, maar de politie houdt er rekening mee dat het de bewoonster is. Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang.

De politie is naar eigen zeggen nog altijd druk bezig om te onderzoeken wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. ,,Momenteel is nog niet duidelijk hoe de vrouw om het leven is gekomen. Ook is niet duidelijk óf de overleden vrouw de bewoonster van de woning is.” De politie is in en rond de woning aan het Brücknerlaantje bezig geweest met technisch en tactisch onderzoek. Agenten zijn woensdagavond direct de wijk in gegaan om een buurtonderzoek te starten.

,,We zien dat er veel vragen zijn over de toedracht. Op dit moment wordt rekening gehouden met verschillende scenario’s. Dit zal uit het onderzoek moeten blijken en de politie is hier nog druk mee bezig, zowel in de woning als in de buurt. Tot die tijd zal de woning bewaakt worden. Dat doen we om te voorkomen dat eventuele sporen niet verstoord worden.”

GETUIGENOPROEP Als er mensen zijn die de bewuste avond iets opvallends hebben gezien of gehoord, hoort de politie dat graag. Zij heeft nog een aantal vragen openstaan waar ze hulp goed kunnen gebruiken: wie heeft er de afgelopen dagen iets opvallends gezien of gehoord rond het Brücknerlaantje? Zijn er mensen die in de omgeving camera’s hebben die op de straat gericht zijn? Ook bij andere informatie over het mogelijke slachtoffer komen zij graag in contact met inwoners. Tips doorgeven kan via tel. 0900-8844 of via het online tipformulier. Anoniem informatie delen kan via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie