Afbeelding
Kees van den Heuvel

Twee appeltaartconcerten in Nijkerk bibliotheek

3 november 2020 om 10:36 Activiteiten

NIJKERK Tijdens het zondagmiddagpodium in de bibliotheek van Nijkerk waren er 1 november niet één maar twee concerten. En het waren bovendien appeltaartconcerten. De muziekliefhebbers kregen echter in verband met de coronamaatregelen geen taartpunt, maar een ingepakte koek. 

De muziekvoorstelling met het poëtische sprookje van de Chinese nachtegaal en de keizer, was van een hoog niveau. Zangeres Karin Strobos en haar ensemble wisten iedereen voor zich te winnen met haar boeiende verhalende acteerprestaties en de fraai gezongen liederen.

Stichting Appeltaartconcerten maakt klassieke muziek toegankelijk voor iedereen. De musici zijn professionals en werken in symfonieorkesten, spelen in kamermuziekgezelschappen en treden op als solist bij internationale operahuizen. De appeltaart staat symbool voor de warme sfeer van de concerten. De Appeltaartconcerten worden mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van Stichting Appeltaartconcerten, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Zadelhoff Cultuurfonds.

Afbeelding
advertentie
advertentie