Op gepaste afstand werken Bastiaan, Christiaan en Dirk (v.l.n.r.) in de werkplaats van Van Maanen Auto’s.
Op gepaste afstand werken Bastiaan, Christiaan en Dirk (v.l.n.r.) in de werkplaats van Van Maanen Auto’s. Maureen van Goethem
Advertorial

Jubileum: 10 jaar Van Maanen Auto’s

28 oktober 2020 om 17:00 Zakelijk

NIJKERK Een paar dagen geleden ben ik in corona-tijd, met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen, op bezoek bij Van Maanen Auto’s in Nijkerk en heb ik een afspraak voor een interview. Tien jaar geleden is Bastiaan van Maanen begonnen met het autobedrijf aan het van Reenenpark.

Na de eerste jaren van opbouwen en klanten werven werd het steeds drukker. Na het regelmatig inhuren van Dirk van ’t Klaphek werd in 2014 besloten om het bedrijf samen verder te runnen. ,,Het werd te druk en een paar handen extra waren wel nodig. Geen dag spijt van”, aldus Van Maanen. Vorig jaar zijn ze met het bedrijf verhuisd naar een moderner pand aan de Luxoolseweg. Daar is de werkplaats zo ingericht dat alle auto’s van deze tijd volgens fabrieksgegevens onderhouden en gerepareerd kunnen worden. Onlangs is Christiaan Vos aangenomen om de werkplaats te ondersteunen. Alle drie hebben ze de nodige ervaring, zijn ze Apk-keurmeesters en Van ‘t Klaphek is ook elektronica technicus. ,,Elke personenauto en lichte bedrijfswagen is van harte welkom. Goede service en kennis speelt in het bedrijf de hoofdrol.”

Goede service en kennis speelt in het bedrijf de hoofdrol

TARIEF Het autobedrijf hanteert een scherp werkplaatstarief. Dit heeft ook te maken met hoe zij denken dat zij hun klanten op de juiste manier kunnen en willen bedienen. ,,Wij merken dat onze klanten het waarderen dat er nog een lokaal autobedrijf is waar zij gekend worden. Onze klanten worden van A tot Z door dezelfde monteur geholpen”, laat Van ‘t Klaphek weten.
Voor alle zaken die regelmatig gecontroleerd dienen te worden, zoals het oliepeil of de bandenspanning, is men zonder afspraak van harte welkom. Ook een kapot lampje wordt ter plekke vervangen. Als men toch mobiel moet blijven als de auto even naar de garage is, dan heeft Van Maanen Auto’s een leenauto of -fiets ter beschikking.

OCCASIONS Buiten staan zo’n twintig betaalbare occasions op het terrein. De kilometerstanden zijn gegarandeerd met NAP (Nationale Auto Pas). Deze worden afgeleverd met nieuwe Apk en in goede staat van onderhoud. ,,Ook een zoekopdracht naar een auto die wij niet tussen onze occasions hebben staan, behoort tot de mogelijkheden.’’

Van Maanen Auto’s. Luxoolseweg 10a, 3862WJ Nijkerk. Tel.: 033 752 07 19. www.vanmaanenautos.nl

Door Maureen van Goethem

advertentie
advertentie