HAH-collecte W&D op een andere manier

9 oktober 2020 om 08:52 lokaal Deel je nieuws

De jaarlijkse huis-aan-huis collecte in Nijkerk en Nijkerkerveen t.b.v. Woord & Daad stond gepland van 12 t/m 17 oktober a.s.

Vanwege het corona virus kunnen we dit jaar niet langs de deuren met een collectebus. Daarom willen we graag ons doel op deze manier onder uw aandacht brengen. Wij sparen voor het project 'Job Booster' in Burkina Faso:

“20 miljoen inwoners met een gemiddelde leeftijd van 17 jaar. Dat zijn twee cijfers die de bevolking in Burkina Faso omschrijven. Het West-Afrikaanse land telt veel jongeren. Veel van hen hebben geen baan of ze verdienen te weinig om in hun levensonderhoud te voorzien. Banen zijn er wel, maar de opleidingen sluiten vaak niet aan op de wensen van de bedrijven. De vakopleidingen zijn vaak te theoretisch en niet praktisch genoeg ingesteld. Juist voor de jongeren voor wie een structureel inkomen cruciaal is. Job Booster Burkina Faso geeft de arbeidsmarkt een boost.”

Wij hopen dat u uw gift in plaats van in de bus nu wilt overmaken voor dit project op onze bankrekening: NL51 RABO 0342 4344 54 t.n.v. Woord & Daad comité Nijkerk.

advertentie
advertentie