Afbeelding
Roelof Koelewijn

Expositie kunstschilder Roelof Koelewijn

10 september 2020 om 09:19 Kunst

NIJKERK Roelof Koelewijn exposeert bij Schildersbedrijf van Domselaar in Nijkerk. De kunstschilder uit Bunschoten-Spakenburg, geboren in 1955, is gespecialiseerd in het schilderen van botters en havengezichten rond de voormalige Zuiderzee. Ook landschappen, portretten, stillevens, dieren en melkbussen behoren tot zijn oeuvre.

Hij heeft een privé-opleiding gehad van een kunstschilder uit het Gooi. Niet alleen schildert hij ter plaatse, maar ook van oude foto’s of ansichtkaarten, al dan niet in opdracht. Koelewijn schildert al vele jaren en heeft al veel exposities gehad en nu ook in Nijkerk.

Hij schildert veel Zuiderzeehavens, zoals Urk, Harderwijk, Huizen, Kampen en Spakenburg. Hij heeft nu ook veel schilderijen van Nijkerk geschilderd bijvoorbeeld van ‘de mooiste’ Kerktoren, de oude sluiswachters woning en de oude Havenkom en heeft nu de kans gekregen om deze schilderijen aan de bewoners van Nijkerk te laten zien. Nieuw zijn ook de sepia schilderijen geschilderd op linnen of op steigerhout.

Er zijn nu ook onderzetters van Nijkerk te verkrijgen van afbeeldingen van zijn schilderijen en ook de kunstkaarten zijn nieuw. Roelof restaureert ook schilderijen en maakt ze schoon. Meer informatie via kunstschilderroel@ziggo.nl of www.kunstschilderroel.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie