StrikeFit Trainingsruimte
StrikeFit Trainingsruimte Krav Maga Nijkerk

Krav Maga Nijkerk start met StrikeFit trainingen

28 augustus 2020 om 13:10 Vechtsporten Deel je nieuws

Vanaf 1 september start Krav Maga Nijkerk met een nieuw en uniek trainingsconcept: StrikeFit. StrikeFit is een combinatie van Bokszaktraining en Fitness waarbij gebruik gemaakt wordt van eigen lichaamsgewicht en externe gewichten zoals Medicine Ballen.

Indeling van een StrikeFit training:
Na een goede warming-up leer je verschillende kickbokstechnieken op de bokszak. Eerst draait het erom dat je de technieken (stoten, trappen en knieën) correct aanleert. Vervolgens worden deze technieken aan elkaar gevlochten in logische combinaties en uitgevoerd op de bokszak. De technieken op de bokszak worden afgewisseld met fitness-oefeningen waardoor je binnen het trainingsuur een volledige full body workout krijgt waarbij zowel je spieren als je uithoudingsvermogen (conditie) een enorme boost krijgen. De training wordt vaak afgesloten met enkele minuten vrij kickboksen tegen de bokszak waardoor je je laatste restje energie er nog uit kunt knallen op de zak voordat je met een voldaan gevoel de training afsluit.

Iedereen van 16 jaar en ouder is van harte welkom voor een gratis proefles. Aanmelden kan via de website van Krav Maga Nijkerk.

StrikeFit Trainingsruimte
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie