Fletcher Hotel Mooi Veluwe
Fletcher Hotel Mooi Veluwe Fletcher Hotel Mooi Veluwe

Vrouwennetwerk Bites & Business Veluwse Vallei op 10 september in Putten

18 augustus 2020 om 10:09 Nieuws Deel je nieuws

Het netwerkconcept Bites & Business, het netwerk voor  ondernemende vrouwen, is voor hun diner op 10 september te gast in Restaurant De Seizoenen van hotel Fletcher Mooi Veluwe. De opzet is simpel: eten, praten en elkaar verder helpen, zonder andere ‘verplichte nummers’.

Laagdrempelig

Bij de meeste netwerken heb je een grote groep ondernemers, een paar sprekers en de gesprekken zijn op zo’n avond vaak kort. Bites & Business organiseert kleinschalige netwerkdiners (meestal rond 15 vrouwen), waardoor er meer mogelijkheid is tot langere gesprekken. Gewoon informeel een hele avond met een club gelijkgestemden eten en praten. Om werkgerelateerde zaken te bespreken en elkaar aan tips en contacten te helpen. Ook de combinatie van zelfstandigen en vrouwen in loondienst blijkt niet gebruikelijk in het gangbare netwerkcircuit.

Kennismaken?

Voor een kennismaking met het netwerk Veluwse Vallei hoef je niet meteen lid te worden. Kom een keer als gast mee eten en ervaar of ons netwerk iets voor jou kan betekenen. Geef je op via de website www.bitesenbusiness.nl/events en scroll naar het diner op 10 september in Putten. Coördinatoren Myra Steens en Frances de Ligt ontmoeten jullie graag. Wil je vooraf eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via veluwsevallei@bitesenbusiness.nl

advertentie
advertentie