Afbeelding
Kees van den Heuvel

UVV Nijkerk richt zich op vervoer van particulieren

11 augustus 2020 om 08:31 Overig

NIJKERK UVV Nijkerk kiest vanaf 1 september voor een vervoer nieuwe stijl. Met de verkoop van vier bussen aan de stichting Gelukkig Ouder Worden die daarmee het vervoer van hun eigen cliënten op zich gaan nemen, gaat de UVV zich weer richten op haar kerntaak: het vervoer van particulieren in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken.

Met haar nieuwe vervoersdienst onder de naam UVV Vervoersservice richt zij zich op particulieren, die geen eigen vervoer hebben. Bert de Graaf, voorzitter van de UVV Nijkerk: ,,Voor een klein bedrag kunnen zij een bezoek aan bijvoorbeeld huisarts, tandarts, fysiotherapeut, kapper of een bezoekje aan familie of vrienden brengen. Hierbij worden zij thuis opgehaald en weer thuisgebracht. Dit geldt ook voor deelnemers aan de verschillende UVV-activiteiten. Persoonlijke service en aandacht staat hoog in het vaandel van de UVV Nijkerk, en dat willen wij met onze chauffeurs en andere vrijwilligers elke dag weer waarmaken."

BOODSCHAPPEN Verder zet de UVV Vervoersservice ook haar boodschappendienst naar de Jumbo voort voor degenen die zelf boodschappen willen blijven doen, maar niet meer op eigen gelegenheid naar de supermarkt kunnen. Daarnaast organiseert de UVV Vervoersservice in de periode van het voorjaar tot de herfstontspanningsritten naar leuke locaties in de omgeving van Nijkerk. Tenslotte is het ook mogelijk om gratis met de UVV Vervoersservice elke eerste en derde woensdagochtend van de maand een bezoek te brengen aan de bibliotheek. 

Zo lang het nodig is neemt de UVV voor haar vervoersservice de vereiste coronamaatregelen in acht. De UVV Vervoersservice is voor het maken van afspraken van maandag tot vrijdag elke ochtend van 08.30 tot 11.00 uur te bereiken via 033-246 01 15 of vervoer@uvv-nijkerk.nl.

advertentie
advertentie