Afbeelding
Henry Hamstra

Een smakelijk welkom in LekkerNijkerk

21 juli 2020 om 15:05 Uitderegio

NIJKERK Met een grote reclame-uiting ‘LekkerNijkerk – Stad vol Smaak’ langs de A28 wordt het voor iedereen die richting Zwolle rijdt duidelijk dat hier de 'smaakvolle' gemeente Nijkerk ligt. Op deze manier hoopt de Stichting Citymarketing Nijkerk meer bekendheid te genereren voor LekkerNijkerk en verder te bouwen aan het merk Nijkerk. Daarnaast draagt het bord bij aan een hartelijk welkom voor iedereen die Nijkerk bezoekt.

Voorzitter van de Stichting Citymarketing Nijkerk, Han Verhoog, vertelt: ,,Wij hebben destijds vanuit het Platform Binnenstad Nijkerk en de Dialoog Samen aan Zet de opdracht meegekregen om een sterk merk voor Nijkerk op te bouwen. De afgelopen twee jaar lag de focus van ons werk voornamelijk op de opbouw van het merk in de gemeente Nijkerk. Nu is het moment gekomen om onze communicatiepijlen niet alleen op Nijkerk, maar ook sterker op de regio om Nijkerk heen te richten. Deze uiting langs de snelweg A28 is een essentieel onderdeel van het plan om de gemeente Nijkerk ook regionaal sterker op de kaart te zetten." Het bord is te zien langs de A28, tussen de twee afritten voor Nijkerk in.

,,In de vreemde tijd waarin we ons nu bevinden, is het extra fijn dat het logo van LekkerNijkerk nu ook voor de duizenden mensen die op de A28 langs Nijkerk rijden goed te zien is," vertelt citymarketeer Iris Lengkeek. ,,De verwachting is dat er deze zomer mindermensen naar het buitenland op vakantie gaan. Daarom hopen we dat meer mensen Nijkerk weten te vinden voor een gezellig en lekker dagje uit. We verwachten dat het bord hieraan gaat bijdragen."

De signage, van wel dertien meter breed, stond er niet zomaar. Er gingen veel werk en een lange vergunningsprocedure aan vooraf. Daarom is de stichting extra blij met het resultaten dankt ze de Gemeente Nijkerk en alle andere betrokken instanties hartelijk voor hun hulpen ondersteuning bij de realisatie van dit project.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie