Afbeelding
Kees van den Heuvel

Pascal en Melvin starten nieuw bedrijf in telefoonaccessoires: Phoniez.nl

21 juli 2020 om 10:40 Zakelijk

NIJKERKERVEEN Het is niet eenvoudig om in deze Corona-tijd een eigen bedrijf te beginnen, maar Pascal Tiel (23) en Melvin Boon (25) uit Nijkerkerveen durfden het avontuur aan. Het duo richtte 28 februari jongstleden het bedrijf Phoniez.nl op, dat 23 juni online ging. Phoniez.nl is een specialist op het gebied van smartphone hoesjes (met eigen brand), accessoires en toebehoren. 

Pascal Tiel: ,,Wij hebben een leverancier uit Rotterdam benaderd. We willen zuiver gaan voor kwaliteit. De beste hoesjes voor de beste prijs. Dit is mogelijk door onze vele producten op de site. Met een ruim assortiment is er voor iedereen wat op onze site, zowel voor jong als oud. Bijzonder ook aan ons bedrijf is het persoonlijke contact, snelle levering en de servicegerichtheid. We proberen zo snel en zo volledig mogelijk te antwoorden op onze klanten."

Voorlopig richt Phoniez.nl zich nog op de lokale markt en bestaat het alleen nog uit een online dienstverlening. Een fysieke winkel op langere termijn behoort zeker tot de mogelijkheden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie