Afbeelding
pixabay

Nijkerkse Team NL-ruiters in actie op internationale wedstrijden

8 juli 2020 om 09:40 Overig

NIJKERK In Saint Tropez begint donderdag de vierde week van de serie springwedstrijden. Deze week is het een 4* en een 2* voor de springruiters van TeamNL. Dit maal rijden Marc Houtzagers, Harrie Smolders en Caroline Devos voor TeamNL hun parcoursen aan de Franse zuidkust, meldt de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie.

Daarnaast zijn de springruiters actief op de 2* wedstrijden in Opglabbeek van 6 tot en met 8 juli waaronder Dennis van den Brink uit Nijkerkerveen. Ook Patrick van der Schans uit Nijkerk komt hier in actie.
In Bonheiden (9 tot en met 12 juli) komt Wout Jan van der Schans uit Nijkerk in actie, daarnaast zijn er internationale wedstrijden in Royan, Vilamoura en San Giovanni.

Voor de eventingruiters van TeamNL staat het mooie in het Franse Jardy op het programma. Naast een wedstrijd voor jonge paarden zijn er rubrieken van CCI1*-intro tot en met de korte 4* waarin Sanne de Jong in actie komt.

Een groep Nederlandse jeugd dressuurruiters reizen naar Grote Brogel in België. Zij worden vergezeld door twee senioren die in de Lichte Tour starten.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie