Afbeelding
pixabay

Formule 1 barbecue in De Slag

29 juni 2020 om 09:59 Evenementen

HOEVELAKEN Op zondag 5 juli begint het Formule-1 seizoen 2020 met de Grand-Prix van Oostenrijk op de Red Bull Ring. Liefhebbers die de reis daartoe niet aanvaarden, maar wel in racesfeer de wedstrijd op een groot scherm live willen volgen, zijn op 5 juli welkom in sportcafé de Slag in Hoevelaken.

Door het coronavirus ziet de nieuwe Formule 1-kalender er compleet anders uit dan de oorspronkelijke versie. De FIA heeft acht races in Europa officieel bevestigd, met de start op 5 juli. Max Verstappen kan direct tweemaal aan de bak op de Red Bull Ring, waar op 5 en 12 juli de races worden verreden. De kalender kent nu liefst acht races in tien weken, met daarbij ook tweemaal een triple header - drie opeenvolgende races. Op korte termijn verwacht de FIA ook de kalender voor de races buiten Europa te kunnen delen.

De wedstrijd begint om 15.10 uur. Hans Root: ,,Normaal verzorgden we altijd een ontbijt met de eerste wedstrijd, maar nu de wedstrijd in de middag gehouden wordt gaan we een fijne barbecue verzorgen. De kosten hiervoor bedragen 15 euro. Wat doet Max Verstappen aan het begin van het nieuwe seizoen? Zorgt Honda als motorleverancier er mede voor dat hij dit jaar de eerste Nederlandse wereldkampioen Formule-1 gaat worden?"

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie