Met hulp konden alle bezoekers bowlen
Met hulp konden alle bezoekers bowlen Ontmoetingscentrum Nijkerk

Ludieke NL Doet-actie van ontmoetingscentrum Nijkerk

11 maart 2018 om 11:47 lokaal Deel je nieuws

NL doet met Ontmoetingscentrum Nijkerk.

Een tijdje geleden kwamen de bezoekers en de leidsters tot een ludieke actie voor NL doet. Met elkaar zaten we te brainstormen wat we eens konden doen met NL Doet. we dachten  hierbij "out of the box" iets wat de bezoekers zelden of helemaal niet doen.

zo ontstond het idee om te gaan "Bowlen"

Iedereen was meteen enthousiast en we gingen meteen  aan de slag om dit geregeld te krijgen. Welke bowling baan zou het moeten worden. Uiteindelijk werd het bowling Harderwijk. Zij konden ons helpen aan aangepaste mogelijkheden zodat de bezoekers in een rolstoel maar ook de bezoekers die slechter te been zijn konden bowlen

Het UVV nijkerk wilde de bezoekers brengen en halen. Een aantal van onze vaste vrijwilligers wilden graag mee en via NL doet kregen we ook vrijwilligers  waardoor we 1 bezoeker op 1 vrijwilliger hadden (ohh wat een luxe) Alles was geregeld.

Vrijdag 9 maart was het zover we gingen eindelijk bowlen.  Bij aankomst eerst koffie/thee met een overheerlijk gebakje. Daarna werden de bezoekers naar de banen begeleid en kon het bowlen beginnen. Wat was het leuk. De bezoekers genoten ervan en een aantal zeiden: wie had dat verwacht dat we op onze leeftijd nog zouden bowlen!!

Allemaal gezichten met een brede lach. Tijdens en na het bowlen deden we een drankje met een bittergarnituur. De bezoekers werden weer opgehaald door het UVV.

We waren er unaniem over eens dat het een super geslaagde actie was!!! Wij willen nogmaals de bezoekers, de vrijwilligers, het UVV,  de bowling Harderwijk en het Oranjefonds/ NL doet hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van deze geslaagde middag!!

Wat een plezier
advertentie
advertentie