Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. archieffoto

Volksuniversiteiten Nijkerk en Hoevelaken integreren programma's

11 juni 2020 om 07:01 Maatschappelijk

NIJKERK/HOEVELAKEN De Volksuniversiteiten van Nijkerk en Hoevelaken integreren per volgend seizoen hun cursus- en lezingenprogramma’s. ,,Hierdoor ontstaat er een afwisselend en eigentijds aanbod van cursussen en lezingen  voor iedereen in de gemeente Nijkerk en daarbuiten." Beide organisaties gaan samen verder onder de naam VUN.

Onder het motto “Samen meer VUN” en met de nieuwe websitenaam www.lerenisvun.nl gaan zij met ingang van het nieuwe seizoen van start als één organisatie. ,,De VUN is de plek voor iedereen om cursussen en lezingen te volgen. Bij deze cursussen en lezingen staan het plezier en zichzelf ontwikkelen voorop."

De samenwerking biedt, volgens de Volksuniversiteiten een aantal voordelen: door een ruimer bereik hebben cursussen een grotere kans op doorgang en er is een eigentijds, breed en afwisselend aanbod van lezingen en cursussen. De VUN is actief in Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen.

In het komend seizoen worden door de VUN in de drie grote kernen (Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen), cursussen en/of lezingen georganiseerd.

Info: www.lerenisvun.nl

advertentie
advertentie