Sanne Jutte van Interieurstyling bureau Jutte Styling.
Sanne Jutte van Interieurstyling bureau Jutte Styling. Eigen foto
De specialist

'Geniet van je interieur tijdens het thuiswerken'

10 juni 2020 om 15:30 Zakelijk

NIJKERK Al wekenlang werk je - net als een groot deel van werkend Nederland - vanuit huis. En dat bevalt enerzijds best goed, want je hebt geen reistijd, je krijgt meer werk verzet en je hebt meer vrijheid. Maar tegelijkertijd steekt er één probleem de kop op: hoe houd je werk en privé nog gescheiden? Want de rest van het het gezin is ook veel thuis en elke dag ben je weer bezig met het klaarzetten van je werkplek. Dat is een grote uitdaging. Zeker nu het erop lijkt dat regelmatig thuiswerken de nieuwe standaard wordt. Kortom, het thuiswerken is voor velen nog erg wennen.

Je huis is niet langer alleen je thuis, maar moet ineens ook een efficiënte werkplek zijn. Om thuis te kunnen werken moet je een deel van jouw woning opofferen, maar je wilt natuurlijk niet weggestopt worden op zolder. En of je nu werkt vanuit een studentenkamer of een riante boerderij; het moet fijn zijn om thuis te zijn én thuis te werken. Zodra je de laptop dichtklapt moet jouw huis weer aanvoelen als jouw aangename thuis. Daarom deelt Sanne Jutte enkele praktische tips om je thuiswerkplek efficiënt en toch aangenaam te maken. 

Sanne is interieurstyliste en houdt zich al ruim 10 jaar bezig met haar grote passie: interieur. Van meubels, tot verlichting, tot verf en behang. Sinds 3 jaar heeft ze haar eigen interieurstyling bureau: Jutte Styling. Vanuit haar expertise deelt ze deze tips met je. Om rust te creëren in huis kun je bijvoorbeeld 'ton sur ton' werken. Daarbij worden meerdere tinten en materialen van één kleurlijn gecombineerd. Je zult merken dat je je hierdoor beter kunt concentreren. En zodra je jouw laptop dichtklapt, ben je meteen weer in een gezellige omgeving.

De groene kleur van planten geeft energie en maakt je huis gezelliger.

TIPS Zorg daarnaast voor genoeg opbergruimte. Het klinkt als een open deur, maar is daardoor wel heel makkelijk toepasbaar. Met voldoende opbergruimte ben je dagelijks namelijk minder lang bezig met het klaarzetten en opruimen van je werkplek. Een functionele indeling is daarom heel belangrijk. Ten slotte deelt Sanne hier een derde tip: breng planten in huis! De groene kleur van planten geeft energie en maakt je huis gezelliger. Bovendien zorgt het voor balans als je dit combineert met een rustig ton sur ton interieur. 

Wil je meer voorbeelden en tips over hoe je jouw huis aanpakt? Of wil je weten hoe je dit in de praktijk kunt toepassen? Bekijk dan het Instagramaccount @sannejutte waar Sanne regelmatig nieuwe ideeën deelt (heb je geen Instagram? De tips staan ook op de website). Vind je het lastig om zelf aan de slag te gaan met je interieur? Dan kan Sanne daarbij helpen. Het maakt daarbij niet uit wat jouw vraag is omtrent je interieur. Laat je inspireren met tips en tricks tijdens een kort adviesgesprek waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt. Of laat een volledig interieurplan uitwerken (2D/3D) waarbij rekening wordt gehouden met al jouw wensen. Sanne kan jouw hele interieur onder handen nemen!

Neem contact op met Sanne via www.juttestyling.nl.

advertentie
advertentie