Afbeelding
ARJEN GERRITSMA

Ontmoetingscentrum Nijkerk neemt Buurtcadeau in ontvangst

8 juni 2020 om 16:17 Maatschappelijk

NIJKERK Ontmoetingscentrum Nijkerk werd maandag verrast door het Oranje Fonds. Ze kregen een Oranje Fonds Buurtcadeau uitgereikt ter waarde van 3000 euro. 

In buurten waar de Straatprijs van de Nationale Postcode Loterij valt, verblijdt het Oranje Fonds een organisatie met het Buurtcadeau. In Nijkerk zijn ze erg blij met het Buurtcadeau. ,,Het geld van het Oranje Fonds zal besteed worden aan de aanschaf van nieuw tuinmeubilair voor het ontmoetingscentrum. De tuin wordt op dit moment voorzien van nieuwe tegels, maar de aankleding is er nog niet", aldus Renate van de Kraats en Pauline van de Greijn, activiteitencoaches bij Stichting Welzin.

Mensen met lichte psychiatrische problemen of geheugenproblemen kunnen op grond van een Wmo-indicatie in het ontmoetingscentrum van Welzin terecht om in huiselijke sfeer samen met andere bezoekers onder professionele begeleiding activiteiten te doen. ,,Die activiteiten zijn afgestemd op de mogelijkheden, talenten en interesses van de bezoekers. En daarom zijn de dagactiviteiten coaches van het ontmoetingscentrum zo blij met de gulle gift van het Oranje Fonds.” 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie