Afbeelding
René Metz

Aankomst René Metz zaterdag 11.00 bij De Haen

5 juni 2020 om 14:41 Maatschappelijk

HOEVELAKEN De in Hoevelaken woonachtige René Metz loopt van 31 mei t/m 6 juni zeven dagen op rij een halve marathon voor de Bart de Graaff Foundation. Zaterdag 6 juni zal hij zo rond 11.00 uur de finish van de zevende halve marathon halen, bij De Haen. 

René Metz: ,Op zaterdag 6 juni stond de Nacht van Bart gepland, een hardloopevenement om geld in te zamelen voor de Bart de Graaff Foundation. Deze stichting helpt Bikkels, jonge mensen met een lichamelijke beperking, bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Helaas kan de Nacht van Bart om de bekende reden niet doorgaan.”

,,Tot nu toe ging het allemaal redelijk soepel. Zoals het er nu naar uitziet ga ik zaterdag 6 juni de 7e halve marathon op rij lopen. Dat wordt een rondje Hoevelaken met finish rond 11.00 uur in het dorp bij De Haen. Daar staat Mirjam de Graaff (zus van Bart) klaar om mij (en de mede-lopers) op te wachten en overhandig ik namens Easy Office Online een cheque van hopelijk ca. 2.500,- (stand is nu ruim 1.700,-). Het zou mooi zijn als er ook wat publieke belangstelling bij aanwezig is!”

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie