Afbeelding
Stoomgemaal Arkemheen

Stoomgemaal Arkemheen weer open voor publiek

4 juni 2020 om 17:12 Corona Coronavirus

NIJKERK Het Stoomgemaal Arkemheen in Nijkerk is sinds 2 juni weer open voor publiek. Helemaal corona-proof. Er kunnen maximaal dertig personen tegelijk naar binnen.

,,De afgelopen dagen zijn we druk geweest om op en rond het stoomgemaal alles corona-proof te maken", wordt uitgelegd op de website van het gemaal. ,,Zo krijgt u een genummerde badge uitgereikt, die zichtbaar gedragen dient te worden. Hierdoor kunnen wij het maximum van 30 bezoekers controleren. Bij vertrek moet deze badge weer worden ingeleverd. De handschoenen die u krijgt bij de balie zijn voor uw en andermans veiligheid. U bent verplicht om deze te dragen. Er is een looproute gecreëerd. Iedereen dient de looprichting te volgen en daar niet van af te wijken." 

Op de website van het gemaal zijn ook de huisregels gepubliceerd. ,,Wij zijn blij, ondanks de aanpassingen, om u te mogen ontvangen op ons mooie stoomgemaal en bezoekerscentrum. Graag tot snel!" 

Het stoomgemaal is zaterdag 18 juli voor het eerst dit seizoen onder stoom. Hou de website www.stoomgemaal-arkemheen.nl en Facebook in de gaten voor actuele informatie.

Afbeelding
advertentie
advertentie