Watergoor 1 hard onderuit bij AHB

10 maart 2018 om 08:48 Sport/sport Deel je nieuws

De zaalvoetballers van Watergoor hebben het vrijdagavond behoorlijk af laten weten in de derby tegen plaatsgenoot AHB. In sporthal Strijland werd het 7-1 voor de Achterhoeker Boys.

 

Ondanks een vroege 0-1 voorsprong (John van de Pol) was de ploeg geen schim van het team dat eerder dit seizoen in Watergoor met 4-1 nog mild was voor AHB. Ploeterend en zwalkend werd de rust behaald met een pijnlijke 5-1 achterstand.

 

Zere plek

Ook na rust was het kommer en kwel bij Watergoor dat met het schaamrood op de kaken afdroop na het laatste fluitsignaal met een niets verhullende 7-1 nederlaag. Verdediger Maarten Houtveen zag het met lede ogen en kon z'n vinger niet op de zere plek leggen : "Waar je je vinger ook legt, het doet momenteel overal pijn. Het lijkt wel of we aan een vrije val zijn begonnen zonder een parachute om te doen."

 

Degradatiestreep

Watergoor kwam in haar laatste elf duels niet verder dan één schamel puntje en ziet de degradatiestreep met rasse schreden naderen, terwijl AHB inmiddels keurig in het linker rijtje staat met 20 punten. "Woensdag spelen we tegen ons tweede team dat laatste staat, dus dan moeten we er staan. Dat het anders moet dan vandaag is een understatement. Het wordt tijd dat we stoppen met excuses zoeken en punten gaan pakken", besloot Houtveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie