Afbeelding
Jeroen van der Veer

Grote betrokkenheid bij zoektocht naar vermiste vrouw in Nijkerk

26 mei 2020 om 12:13 Overig

NIJKERK Bij de zoektocht naar de 84-jarige vrouw die maandag vermist werd in Nijkerk hielpen ook veel inwoners uit de regio met zoeken. Dat meldt jeugdagent Daan Vegt dinsdag in een Instagrampost. 

Naast onder meer de politie, de brandweer en het Rode Kruis, waren ook een Whatsappgroep uit Kootwijkerbroek en tientallen andere buurtbewoners betrokken bij de zoekactie.

OPLUCHTING De piloot van de politiehelikopter gaf aan dat hij nog nooit zoveel betrokkenheid had gezien, aldus Vegt. De opluchting was groot toen de vrouw naar uren zoeken werd gevonden met behulp van een drone met warmtebeeldcamera. Ze maakt het naar omstandigheden goed. 

,,Een groot en warm dankwoord aan iedereen die in een bepaalde vorm betrokken was in deze zoekactie. De betrokkenheid was fantastisch en ongekend", besluit Vegt zijn bericht. 






View this post on Instagram









Urgente vermissing, wat een betrokkenheid! Vanmiddag omstreeks 17.40 uur kregen wij de melding dat een mevrouw op respectabele leeftijd al enige tijd werd vermist. Familie was al met een grote groep mensen aan het zoeken, maar mevrouw was nog niet gevonden. Hierna ging het zo snel. Brandweer, rode kruis, tientallen inwoners uit de regio, Whatsappgroep uit Kootwijkerbroek, Veteranen Search Team, politie helikopter, speurhonden van politie. Zoveel disciplines en vooral zoveel mensen die spontaan kwamen helpen zoeken. De piloot van onze heli gaf aan: "ik heb nog nooit zoveel betrokkenheid gezien." Wat was de opluchting groot toen de vrouw na uren zoeken werd gevonden met behulp van een drone met warmtebeeldcamera. Ze maakt het naar omstandigheden goed. Een groot en warm dankwoord aan iedereen die in een bepaalde vorm betrokken was in deze zoekactie. Uw betrokkenheid was fantastisch en ongekend. ????

A post shared by  Jeugdagent Politie Nijkerk (@jeugdagentnijkerk) on

advertentie
advertentie