Afbeelding
Stichting Indira Nepal

Gedoneerd kunstwerk Stichting Indira Nepal naar Meker Tuinen

4 mei 2020 om 06:58 Maatschappelijk

NIJKERKERVEEN Kunstenaar Jack Liemburg doneerde onlangs één van zijn kunstwerken aan Stichting Indira Nepal met als doel het online te veilen. Bas van Elteren van Meker Tuinen in Nijkerkerveen was de hoogste bieder op het kunstwerk ‘Angel’. 

Met zijn bod van 1250 euro werd hij eigenaar van het schilderij. Het krijgt een plek in het kantoor van de ondernemer in exclusieve tuinaanleg.

Met het bedrag van 1250 euro kan Stichting Indira Nepal onder meer zorgen voor goed onderwijs voor de kinderen van de twee opvanghuizen in Nepal. Door de coronacrisis zijn de vrijwilligers die in Nepal namens de stichting aan de slag waren vroegtijdig naar Nederland gehaald. Nepal is momenteel in totale lockdown. Zodra het weer mogelijk is zal bekeken worden wanneer er weer vrijwilligers naar de opvanghuizen en scholen in Nepal kunnen vertrekken om te helpen. Momenteel wordt zoveel mogelijk op afstand ondersteund.

Zodra in Nederland de coronamaatregelen versoepeld zijn willen de vrijwilligers van Stichting Indira Nepal een bezoek brengen aan het kantoor van Bas van Elteren. Zodat gezamenlijk met een drankje geproost kan worden op de nieuwe aanwinst van Meker Tuinen.

Stichting Indira Nepal is te volgen via Facebook of via de website.

Afbeelding
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie