Afbeelding
Het Sluishuis

Voormalige sluiswachterswoning wordt restaurant Het Sluishuis

1 mei 2020 om 12:25 Overig

NIJKERK Na twintig jaar leegstand wordt de voormalige sluiswachterwoning aan de Arkervaart in Nijkerk binnenkort in de oude glorie hersteld. De eigenaren Marie-Louise Roozeboom en Dolly van Akker gaan het pand verbouwen tot restaurant Het Sluithuis. 

Samen met Marcel Smit en Jasmijn van Ramshorst wordt het restaurant ,,met hoge standaard gerealiseerd''. Smit en Van Ramshorst zijn kok en sommelier, met veel ervaring en passie voor het vak. Zij hebben zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de internationale keuken en wijn-/spijscombinaties. 

Het restaurant komt in het hogere segment van de horeca te vallen en gaat zich op zowel de particuliere gast als op de zakelijke markt richten. 

BEELDMERK Het Sluishuis heeft al een logo: een beeldmerk waarin de twee windvanen, die op het schilddak staan, zijn verwerkt. Het moodboard op de website www.hetsluishuis.nl geeft een indruk van de ambiance en het totaalconcept van het Sluishuis. Op de hoogte blijven van de restauratie van het pand? Dat kan via de website en facebookpagina 'Het Sluishuis Nijkerk'. 

Het Sluishuis hoopt april 2020 open te gaan.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie