Afbeelding
Yvonne Lokhorst

Inschrijven voor Kunstroute Hoevelaken mogelijk tot 15 mei

30 april 2020 om 16:44 Kunst

HOEVELAKEN Het bestuur van Kunstroute Hoevelaken wil kunstenaars en performers uitnodigen deel te nemen aan de Kunstroute Hoevelaken, het jaarlijkse culturele evenement in het laatste weekend in september. Aanmelden is nog mogelijk tot 15 mei. 

Ondanks dat door alle coronamaatregelen op dit moment nog niet zeker is dat de Kunstroute Hoevelaken eind september kan doorgaan, zijn wel alle voorbereidingen daartoe getroffen. Mocht het onverhoopt niet doorgaan, dan zal het bestuur in de tweede helft van mei informatie hierover verstrekken. ,,Hoopvol is dat verschillende kunstenaars zich inmiddels hebben opgegeven om deel te nemen", zo laat het bestuur weten.

Zoals gebruikelijk kunnen kunstenaars tijdens de Kunstroute hun eigen atelier, huis of tuin openstellen om hun kunstwerken te tonen. Ook bewoners van Nijkerkerveen en Stoutenburg worden uitgenodigd om mee te doen. In het kader van de coronacrisis zal het bestuur aanwijzingen geven hoe deelnemers het meest veilig hun gasten tijdens de kunstroute kunnen ontvangen. ,,Mocht u geen eigen geschikte ruimte hiervoor hebben of van buiten de regio willen deelnemen aan de kunstroute, dan kunt u dit kenbaar maken via het emailadres info@kunstroutehoevelaken.nl. In dat geval wordt samen met u gezocht naar een geschikte gastlocatie, afhankelijk van de hoeveelheid aangeboden gastlocaties", laat het bestuur weten. 

Naast beeldende kunstenaars worden ook artiesten of performance kunstenaars van harte uitgenodigd om deel te nemen. ,,Bent u muzikant, dichter, zanger of danser of lid van een toneelclub of koor; de kunstroute staat ook voor uw optreden open." De kosten voor deelname bedragen 30 euro. Hiervoor krijgen deelnemers alle materialen en publiciteitsmiddelen aangeleverd die nodig zijn voor een geslaagd weekend. Deelnemers kunnen zich ook inschrijven voor etalagekunst. Dan wordt hun kunstwerk gedurende de maand september geplaatst in een van de etalages van winkeliers in Hoevelaken. De kosten voor deelname bedragen 15 euro.

Meer informatie en aanmelden via: www.kunstroutehoevelaken.nl of www.facebook.com/KunstrouteHoevelaken.

advertentie
advertentie