Het bedankkaartje
Het bedankkaartje Sebastiaan Benders

In Coronatijd 300km om een bedankje

28 april 2020 om 21:22 Onderwijs Deel je nieuws

In tijden dat sommige bedrijven de gekste dingen doen om hun medewerkers in het zonnetje te zetten, zorgde teamleider Remon Brink van het Corlaer College voor wel een heel persoonlijke touch.

Koningsdag 5 uur 's ochtends stapte hij op zijn fiets. Hij wilde echt iets voor zijn docententeam doen, omdat hij zo trots is op hoe hard iedereen heeft gewerkt om het onderwijs-op-afstand vorm te geven tijdens de afgelopen lockdown weken.

Voor 50 leden van zijn team bezorgde Brink kaartjes met een kleine attentie. Hij wilde graag thuis zijn met etenstijd, maar de tocht voerde hem van Nijkerk, Apeldoorn en Zwolle naar Harderwijk, Amersfoort en Utrecht: goed voor 300 km op de fiets. Uiteindelijk was hij net thuis voor het donker, om kwart over negen.

Een van de bezochte collega's uit Amersfoort laat weten enorm blij te zijn met de attentie: een grote chocolade medaille en een handgeschreven persoonlijk kaartje. "Ik had geen post verwacht op Koningsdag," vertelt de wiskundeleraar, "en toen er ook geen postzegel op zat, vroeg ik me helemaal af wat het toch kon zijn. Wat een geniale actie is dit, zo voel je je echt in het zonnetje gezet!"

Hoewel Brinks vrouw hem probeerde over te halen om het bizarre idee over twee dagen uit te smeren, wilde de teamleider er niks van weten, want ja... anders is het geen challenge!

 

Rasha Damman
Brink legt 300km af om (bijna) al zijn teamleden te bezoeken.
Brink eet nog snel wat onderweg, voordat hij zijn 15 uur durende reis voortzet.
Docent Corlaer verrast met attentie
advertentie
advertentie